Hogyan tudnék sült, zöld paradicsomot készíteni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 09:25
1/1 anonim válasza:
Receptmánia:
Hozzávalók: személyenként egy közepes zöldparadicsom, bors, fehér kukoricaliszt, olaj, só.
A paradicsomot szeld fel kb. 1/4 ujjnyi szeletekre. Ízesítsd sóval, borssal. Panírozd be a szeletek mindkét oldalát kukoricaliszttel. Végül forró olajjal (zsírral) kikent serpenyőben pirítsd világosbarnára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!