Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pároddal férjeddel van...

A pároddal férjeddel van olyan étel amit mind a ketten utéltok? Sok olyan étel van amiben nem egyezik az ízlésetek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk teljesen más az ízlésünk. Én szinte meg se tudom enni amit ő imád és ugyanez vissza. Mondjuk párom nem magyar...
2012. aug. 31. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minekünk a párommal ugyanaz az ízlésünk. Mindent megeszünk, kivétel nélkül! Nincs olyan, hogy valamit nem szeretünk, nem esszük meg stb. Örülünk, hogy van mit ennünk és kész. Nem válogatunk. Persze van olyan, hogy valamit jobban szeretünk valamit meg kevésbé. De mind a ketten mindenevők vagyunk! :)
2012. aug. 31. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt egyezik az ízlésünk szerencsére, egy-két kivétel akad persze :-). Párom például a húsos ételeket részesíti előnyben, míg én szívesen eszek csak zöldséget is. Ekkor jön a kompromisszum pl: darált húsos rakott zöldség a sima helyett. Viszont általában én főzök, úgyhogy amit nem eszek meg, az ki is marad :-). Ha nagyon szeretne valamit (pl. én a tejberizst nem eszem meg) csinál magának.
2012. aug. 31. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meglepően sok ilyen étel van : karfiol,kelbimbó,máj,brokkoli,zeller,sóska ezeket mind a ketten ugyanannyira utáljuk:) Meg is lepődtem mikor először szóba került köztünk.

De van amit ő nem szeret annyira de nem utál,csak megeszi ha nincs más kategória,ez pedig a kínai kaják (utálja a szója szószt én imádom),csak házilag eszi meg a sushit én bárhol,és nem csípi a paellát nekem meg egyik kedvenc kajám:) De megoldom ezeket,ha ezeket főzök vagy eszek akkor áthívom öccsét kajálni,vele ez megegyezik:)

2012. aug. 31. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
jah pacalt kihagytam,én nagyon megszerettem ő nem tudja megenni.
2012. aug. 31. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!