A keményítővel készült étel ugyanannyi ideig eltartható?
Figyelt kérdés
Szecsuáni csirkét csináltam,amiben keményítőt is használtam.Másfél-két nap alatt megromlott,felforrt úgy,hogy a végig hűtőben volt.Most használtam keményítőt először,(de ezentúl a főzelékekhez is használnám)és szeretném tudni,hogy vajon emiatt volt-e,mert mindig 2 napra előre főzök.Köszi a válaszokat!2012. aug. 27. 22:45
1/2 anonim válasza:
A felforrásnak szerintem semmi köze nincs a keményitőnek. Talán a hus nem volt fiss. Én speciel utálom a keményitőt, semmi ételbe nem tenném. Én is próbálkoztam vele, de nem vált be, vizesedett az étel. Melegitéskor főleg. Az állaga undoritó, még ha állitólag egészségesebb a lisztnél. Hát én maradok a régi bevált buzából készült "elavult" lisztnél.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sem a keményítő az oka, esetleg az, hogy a szecsuániban mindent csak pár percig kell pirítani, így valami nem sült át tökéletesen, ettől indulhatott be a romlás.
Amúgy én is lebeszélnélek a keményítőről, mert felmelegítve az étel nagyon fura állagot vesz fel, és hát valóban nem gusztusos.
Fogyókúrában én is próbálkoztam vele, de elment a kedvem tőle.A családnak meg sem kísérelném odatálalni a keményítős ételt, mert kitagadnának:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!