Mindig főztem. Segitettem a nagymamának és hasonló. Mindig jól ment. Persze nem erre vagytok kiváncsiak. :)
Már együtt éltem a későbbi feleségemmel, és először főztünk együtt ebédet. Rántott húst. Minden oké lett volna, de eltévesztettük és prézli helyett grizbe forgattuk. Jó kis ropogós panir lett. :D
2012. aug. 30. 20:45
12/14 anonim válasza:
12évesen rántottát szerettem volna,és kigyulladt a serpenyőben az olaj,alig bírtam eloltani. 25évesen még egy kuktát felrobbantottam, aztán rájöttem,hogy biztonságosabb megházasodni. 39/F
2012. aug. 30. 20:50
13/14 anonim válasza:
utolsó ez durva,azért:O
kuktát hogy sikerült felrobbantani,mit akartál benne főzni,pálinkát??:D
2012. aug. 30. 21:42
14/14 anonim válasza:
Nem,nem pálinkát,csirkepörköltet,és nagyon tele tettem a kuktát,és teljes gázon.Ráadásul albérletben laktunk.Még szerencse hogy akkoriban lakásfelújítással foglalkoztam másodállásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.