Életemben először vettem halat, na de hogyan készítsem el?
Vágd fel a hasát, tegyél bele vajkockákat, citromszeleteket, zöldfűszereket, tetejét irdald be, dörzsölj bele sót, olívaolajat, zöldfűszereket, tedd grillre.
Jamie Oliver erre esküszik, én hiszek neki. :)
A pangasiusról óvatosan vedd le a jeget, ha egy kicsit kezd kiolvadni. ne várd meg míg az elolvad rajta, mert nagyon vizes lesz. vágd rántani való szeletkékre, sózd be, és hagy állni egy kicsit.
rendesen panírozd be, és rántsd ki. majonézes krumplival szoktam köríteni, nekünk nagyon ízlik.
de ezt jeges dolgot jó, ha tudod, mert egyedileg van fagyasztva , ezért a vastag jégpáncél. amúgy édesvizi hal.
ha pl egy kilósat veszel, akkor rá van írva, hogy a nettó súly 80 deka. persze, attól is függ, melyiket veszed, nem mindegyikre írják rá, hogy mennyi a valódi súlya.
az sem árt, ha a lisztezés előtt papírtörlővel egy kicsit leszikkasztod.
mexikóis rizskörettel is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!