Tonhalkonzerből milyen ételeket tudok készíteni? Bevált recepteket szívesen olvasnék!
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 17:40
1/4 anonim válasza:
Tonhalas spagetti, vagy penne. Hagymát piritok zsiradékon, beletöröm a tonhalat durvára, és rászedem a sós vizben főtt tésztát. Tetejére izlés szerint sajtot melegitek.
Vagy hideg kajának vajjal kikeverem, apróra vágott hagymával, főtt tojással, borssal, sóval izlés szerint. Piritóssal nagyon finom. Az olaját okvetlen használd fel.
2/4 anonim válasza:
főtt rizs-hozzákevered-tonhalas rizs nagyon finom főleg a paradicsomos
3/4 anonim válasza:
Én pont hétvégén csináltam tejszínesen. A hal olaján pirítottam hagymát, fokhagymát, rátettem a halat, összemelegítettem, majd ráöntöttem egy kis dobozos tejszínt, volt egy kis tömlős sajtom, azt is beletettem, meg kevés reszelt sajtot, hogy sűrűbb legyen. Amikor összemelegedett, rátettem 25 dkg kifőtt csavaros tésztát és kész is. Tejszín helyett tökéletes a tejföl is.
4/4 A kérdező kommentje:
isteni finom recept tippeket adtatok, jegyzetelek :)
köszönöm szépen!
2012. aug. 29. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!