Mondanátok jól bevált pác recepteket csirkecombhoz amitől biztos h nem fog odaragadni és megégni a husi?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 12:07
1/2 anonim válasza:
Sóágyon sült csirkecombok, vagy sütőzacskóban jól megfűszerezve mindkét esetben.
így tuti nem ég oda a tepsi aljához.
2/2 anonim válasza:
Én fűszeres joghurtban szoktam pácolni néhány órán át, majd sütőzacskóban sütöm. nem ragad le, nem ég le, és a tepsi is tisztább marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!