Kifagyasztás után mennyi ideig tárolható még a sertéshús a hűtőben?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 13:26
1/4 anonim válasza:
Legjobb,ha semeddig sem tárolod,de ha muszály,akkor sózd és fűszerezd be, vagy sütés/főzés után visszafagyaszthatod.
2/4 anonim válasza:
Kiolvasztás után már nem tárolnám nyersen a hűtőben.
Pácolva, foghagymás tejben másnap már fel kell használni.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal,pácban is max egy nap,de én egyből mindig felhasználom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!