Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kifagyasztás után mennyi...

Kifagyasztás után mennyi ideig tárolható még a sertéshús a hűtőben?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb,ha semeddig sem tárolod,de ha muszály,akkor sózd és fűszerezd be, vagy sütés/főzés után visszafagyaszthatod.
2009. júl. 26. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiolvasztás után már nem tárolnám nyersen a hűtőben.

Pácolva, foghagymás tejben másnap már fel kell használni.

2009. júl. 26. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Max. 1 nap
2009. júl. 26. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal,pácban is max egy nap,de én egyből mindig felhasználom.
2009. júl. 26. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!