Zsírjában sült kacsamáj, meddig tárolható hűtőben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 11:09
1/4 anonim válasza:
Hogyhogy nem fogyott el? :D
1-2 napnál tovább nem nagyon, mert kiszárad.
2/4 anonim válasza:
a zsír alatt két hétig biztos, de zsír nélkül száradós, mindenképp önts rá zsírt, ha tárolni akarod. mamám a húst tartotta zsír alatt, nem volt hűtője, csak kamra és egy hónapig is elállt, persze légmentesen ugye a szír alatt nem lett baja. a máj kicsivel kényesebb.
3/4 anonim válasza:
ha kevés a szíradék, akkor olajozd be és folpackot rá, úgy is elállt egy hétig minimum.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A zsírt rajta hagytam,de már nem sokáig húzza...:)B.U.É.K!!
2009. dec. 26. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!