Miért lesz mindig kissé kemény a sajtos rúd?
Figyelt kérdés
Miután kisült, egy tálba teszem, ruhával letakarom. Ha kihűlt, bezacskózom. Az íze jó, de másoknak sokkal puhább a tésztája. (ugyanazon receptet készítem, mint ők)2009. júl. 26. 06:42
1/4 anonim válasza:
Milyen receptet használsz?? Amúgy feltehetően túlsütöd, lehet, hogy a Te sütődben elég lenne kevesebb ideig, vagy kisebb lángon sütni.
2/4 A kérdező kommentje:
50dkg liszt, 25 dkg margarin, 1cs. sütőpor, 2dl tejföl, 1 tojás, 2dkg só
Általában ezt a receptet használom, de próbáltam már mást is. Attól félek, hogy nem sül át, ezért lehet, hogy picit tovább sütöttem eddig. Legközelebb hamarabb kiveszem a sütőből.
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Üdv Anikó
2009. júl. 26. 09:37
3/4 anonim válasza:
En ugyanezt a receptet hasznalom, pogacsakhoz, es sajtos illetve szezammagos rudhoz is. DE! annyiban kulombozik a tiedtol, hogy en sutopor helyett, elesztot hasznalok, es 50deka liszt helyett, 60dekat. Nekem nagyon finom puha, meg harmadnap is! De altalaban elfogy mind, egy nap alatt, pedig 2-3 tepsivel szoktam am sutni :) Probald elesztovel ki.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is vagy túl sütöd vagy pedig ha a sütőajtó esetleg nem zár rendesen akkor attól is megkeményedhet a tészta. De próbáld ki amit előttem írtak, hogy élesztőt teszel bele. De milyen érdekes mert nekem meg az a bajom, hogy mindíg puha a sajtos rudam és én meg keményebbre szeretném de sosem sikerül :) Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!