Hogy lehetne ezt megvalósítani? ötletek?
Figyelt kérdés
sziasztok:) szeretnék levest főzni és azt hiszem, hogy egy étteremben láttam már, de arra gondoltam hogy csirkemellet ( filézett), ki klopfolok, és valami tojásos dolgot vmi tölteléket ( mit lehetne??) beletenni, felcsavarni mint a palacsintát, átszúrni vmivel, és forró vízben megfőzni, majd a végén szeletelni karikákra a levesbe, de hogyan csináljam meg hogy a levesbe ne főljön bele a töltelék, hogy lehetne lezárni, vagy ötletek? vagy tekerjem be majd folpackba ? ötletek? köszi:)2012. aug. 26. 20:29
11/17 anonim 

válasza:

a bármilyen töltelékkel megtöltött csirkemellroládot szorosan alufóliiába kell tekerni, végeit is jól lezárni és csendesen forrdogáló vízben kb fél órát főzni. teljesen kihűtve kicsomagolni és lehet szeletelni.
12/17 A kérdező kommentje:
oké:) azszem hogy így csinálok. Te írtad azt az m. zacskósat?
2012. aug. 27. 10:00
13/17 A kérdező kommentje:
és folpackba abba az áttetszősbe nem lehet? celofánba kell?
2012. aug. 27. 10:02
14/17 anonim 

válasza:

Az alufólia szorosabban összetartja. a folpackot nem lehet a végén jól bezárni, az alufólia hagyja magát formálni.Én már csináltam, igaz nem levesbetétnek csirkemellroládot, és így tökéletesre sikerült.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. aug. 27. 11:31
16/17 mustafa33 

válasza:

A mikrotén az bizonyára Magyarországon a folpack lesz. Az olyan zacskó amiben a mélyhűtőbe szokás tenni a kaját. Mikro pórusok vannak rajta és polietilénből csinálják.
Ha megtöltötted, a végét bekötheted fehér cérnával. Az alufólia akkor jó, ha az ízeket benne akarod tartani. Abból nem főnek ki a levesbe, és viszont, a zöldségek íze a levesből a roládba. Ezért kell a zacskót kiluggatni. Szóval zsacskó nélkül szétfő, aluban meg az ízek nem mennek átt.
17/17 A kérdező kommentje:
köszi:) már csináltam sütő fóliában sonkával és zsemlemorzsás-tojással töltött kis roládokat és bele karikáztam finom lett:)
2012. aug. 29. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!