Szeretnénk csinálni szülinapi tortát. Ötletek?
Figyelt kérdés
Marcipánbevonatút szeretnénk, az nagyon nehéz? És azt sem tudjuk, mi legyen belül. Nyilván valamilyen tészta és krém, de milyen? A csokis túl unalmas. Várok ötleteket, recepteket, köszi!! :)2012. júl. 31. 19:28
1/6 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejött a Tiramisu krémporos, kakaós tortalaphoz. A krémport kikevertem tejszinnel és erősre főtt kávéval, adtam hozzá 5 dekányi vajat is, és kis rumot, a végén kevés felvert tejszinhabot.
Tortalaphoz itt egy recept:
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez milyen krémpor? Hol találok ilyet?
2012. aug. 1. 11:19
3/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon finom recept: [link] de lehet még kívülre természetesen marcipánt tenni. Egyáltalán nem nehéz. Vegyél marcipántömböt és porcukrozott deszkán nyújtsd ki a méretre majd óvatosan emeld rá a tortára és lefelé simítsd el, a felesleget vágd le. Színes marcipánnal díszítheted is. Vagy másik verzió, nem bevonod, hanem egy kör alakú tortaméretű marcipánlapot beteszel a csokikrémréteg közé. :) Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Ja és ez saját fotó, a blogon, de lehet máshogy is.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik, túl vagyok már a sütésen, de szerintem majd kipróbálom. Köszi :)
2012. aug. 3. 22:06
6/6 anonim válasza:
Ez az a krémpor, CBA-ban és Sparban is kapható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!