Fácánleves főzésekor mire figyeljek? Most először készítem, vendégeknek, félek a bakitól.
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 16:58
1/5 anonim válasza:
Bár alapjaiban ellene vagyok, hogy húslevest kuktában, de azért a fácán esetében először egy ideig ott főznék rajta valamennyit. Kb. félfövésig. Utána átraknám normál fazékba és ott zöldségelném be.
Egyetlen dolog, amitől félni kell, hogy öreg és nem fő puhára.
Egyébként nagyon finom, és nagyon szép sárga levese lesz.
2/5 anonim válasza:
gyerekkoromban ettem igazit
a sörétekre kellett vigyázni
3/5 anonim válasza:
Az már baj, ha főzés közben sörétet találsz, mert akkor az azt jelenti, hogy aki pucolta, nem volt kellően körültekintő és nem végzett alapos munkát.
Ugyanis a sörét minden esetben bevisz a húsba magával néhány tollat is, és akkor ha az főzés közben kerül elő, .... nem igazán guszta az aranysárga húsleves tetején úszkáló toll!!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kuktám nincs, de a sörétekre majd figyelek... :)
2012. aug. 25. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!