Ha sörben sült csirkecombokat csinálok, akkor csinálhatok alá tepsis krumplit, vagy a krumplira milyen hatással lesz a sör?
Ha elég vastag hasáb-burgonyával rakod körbe, és nem igazán mozgatod addig, míg legalább egyik oldala meg nem pirult, akkor az is szépen elkészül a husival egyidőben.
Én pár hónapja kakast sütöttem, mellé raktam a krumplit is, és négybe vágott fehér-hagymát is, (nem sörrel) egy jó pohár fehérborral öntöttem nyakon.
A 10 ujjamat megnyaltam utánna!!!!
igen amikor csinálom az oldalast én is szoktam mellé rakni.
De van egy ötletem akkor csinálok olyan burgonyahajókat amit be kell vagdosni,az biztos nem fog szétázni:) köszi nektek!
nyahh már megettük aztán rég,finom volt de nem nagy durranás:)) Egyszerű kis sült csirke lesz belőle,nekem hiányzott az ízvilág azért.
Kacsazsírral kentem ki a tepsit,ráraktam a burgonyahajókat,a combokat,megszórtam sóval-borssal-meg fűszerkeverékkel aztán rá fél doboz sör meg még egy kis kacsazsír.
Tényleg finom egy kajci volt,de a hűha hatás elmaradt amit vártam tőle. Egyszerű sültcsirke lett de jóllaktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!