Sültkrumpli egészségesen?
én héjában szoktam vagy
megfőzöm a krumplit, uána negyedekre vágom, egy tepsibe öntök kis vizet, beleteszem a krumpli negyedeket, megszórom bazsalikommal és kb 15perc alatt ropogósra sül nem fog odaégni mivel van alatta víz ameddigra megsült a víz is elpárolog alóla, sült husokhoz szoktam kínálni, vagy sajtszósz, sajtgombóc, joghurtos mártogatóssal
ha nasira kell egy tepsit vékonyan kivajazok, sütőpapírral kibélelem, a nyers krumplit meghámozom, szeletelem, belehelyezem a krumpliszeleteket és kb fél óra alatt ropogósra sül, majd a sütőt elzárom és kívánság szerint még teszek rá reszelt sajtot, bazsalikomot, oregánót, paradicsomkarikákat-koktél-és visszatolom még a sütőbe kb 15 perce, ez idő alatt ráolvad, rásül minden
hozzá paradicsompüréből és petrezselyemből, kis cukorból készítek ketchupot
rettentően finom:)
Én szerintem egy étel addig egészséges amíg mértékkel fogyasszuk.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak akkor legjobb sütőben sütni olaj nélkül vagy kevés olajjal.
De én nagyon szeretem a sült krumplit bő forró olajban sütve. :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!