Hogyan rakjak le pizzaszószt télire?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 13:14
1/6 A kérdező kommentje:
Valami tuti, kipróbált recept kellene! :-)
2012. aug. 17. 13:14
2/6 anonim válasza:
Felfőzöd a paradicsomot és a fűszereket...majd amikor üvegbe töltöd a két fólia közé szalicilt tegyél....meleg dunszt egy napig és kész.
3/6 anonim válasza:
Inkább főzzél télen frisset... miért akarsz több hónapos pizzaszószt enni? :|
4/6 A kérdező kommentje:
Mert most van rengeteg paradicsom a kertünkben. Paradicsomlét már főztem be, de abból már 2 évre elegendőt is raktam el.
Pizzaszószt még nem próbáltam elrakni, de 3 fiú mellett rengeteg pizza fogy itthon. Szóval inkább csinálnák sajátot, minthogy a boltit kelljen megvennem. Pláne ha van alapanyagom hozzá!
2012. aug. 17. 13:42
5/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint ahogy befőzted a paradicsomot, csak telsesen sürítsd be. ugyanúgy dunsztold ki melegdunsztban.kis üvegebe tedd, ami elfogy majd egyszerre. fűszerezni akkor fűszerezd, amikor felbontjátok, bazsalikommal, oregánóval, sóval, cukorral.
azért írom, hogy akkor ráérsz fűszerezni, mert a szárítmányokban előfordulhat rossz minőségű is, és akkor tuti megromlik.
én már jártam így.
6/6 A kérdező kommentje:
ok, akkor így próbálom! Köszi!
2012. aug. 18. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!