Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell tökéletes macaront...

Hogyan kell tökéletes macaront csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval már másodszorra sütöttem ilyet ..és hát nem így néznek ki mint a képen láthatóak! Mindent pontosan a recept alapján csináltam, semmitől sem tértem el! Félre raktam 30 percig, hogy pihenjen! De sajnos a sütőben egyáltalán nem fújódtak fel, és nem alakult ki talpacskájuk, hanem hogy is mondjam ilyen kis trottyok maradtak! (pedig nem törtem össze a tojáshabot, óvatosan kevertem) A kérdésem az, hogy mit csináljak másképp? Mi az ami kihagyhatatlan lépés (mondjuk a talp kialakulásánál) és én kihagytam!


2012. aug. 17. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]


Itt képekkel illusztrálják az egyes munkaműveleteket. Azt sajnos nem tudjuk, hogy te valójában, hol, mit ronthattál el.

Nézd át ez alapján!

2012. aug. 17. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

nem hagytad eleget állni!

íme egy tökéletes recept:

60 darbhoz:

először a krémet készísd el! krém: 1,9dl tejszínt 20 deka étcsokival fel forralsz.

süti:

gramm(kb.5db)tojás fehérjét, 100 gramm cukorral felverjük kemény habbá. egy másik tálba beleszitálunk 270 gramm porcukrot és 180 gramm mandulalisztet(én darált manduéával szoktam).Utána határozott mozdulatokkal összekeverjük a tojáshabbal de ügyeljünk hogy ne törjük össze a habot! ezekután kanállal/habzsákkal sütőpapírra kb 3 cm-s korongokat nyomunk. egy órát hagyjuk pihenni és utána előmelegített sütőben 160 fokon. 10-12 percig sütjük. A siker garantált!! :D

2015. márc. 6. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!