Van valami különbség a paradicsomos húsgombóc és a töltött paprika elkészítése között?
Kedves 9-es!
Én szeretem "az abrakos tarisznyát" is, akár töltött paprikáról, akár pl. szármáról van szó. :))))
9.!
Nem vagyok egyoldalúan kritikus, ezért is hagytam ott a közétkeztetést, mert ismerem a hibáit.
Viszont itt nem erről volt szó, ez 2 teljesen különböző dolog.
Az, hogy pl egy csumikonyhán alacsonyabb a minőség, az csak egy dolog, ár/érték arányban még mindig veri a legjobb éttermeket is, mert azért mégis csak 500 ft ba kerül egy roti, nem 2500-ba...
Ha valakinek az nem tetszik, elmehet enni egy étterembe, és 5 nap alatt felélheti a havi kaja pénzét.
Na mindegy most nem erről van szó, hanem a szemellenzős világnézetről, hogy ha valami nem rántott, akkor az nem étel, meg ha són-borson kívül más is van egy ételben, azon 3 napig gondolkoznak, hogy mi lehetett az.
A teljesen értelmetlen, rosszindulatú kötekedésről, a legagyamentebb dolgok kitalálásáról olyan emberek részéről, aki szó szerint, nem ismerik fel pl a tejfölt.
(Csak egy sok példából.)
Otthon meg a szart eszi, meg penészes pörköltöt hoz be a munkahelyére. És az ilyen mer megszólalni...
Ezért mondom, a legnagyobb baj nem az, hogy sok ember rettentően "fogalmatlan", hanem az, hogy olyan mértékben az, hogy nem bírja felmérni a fogyatékossága hiányait.
"Na mindegy most nem erről van szó..."
Ezt mondom én is! Ömlengésednek semmi köze a töltött paprika/paradicsomos húsgombóc témához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!