Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami különbség a paradic...

Van valami különbség a paradicsomos húsgombóc és a töltött paprika elkészítése között?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy a húsgombóc nincs paprikába töltve?

#töltöttpaprika-paradicsomoshúsgombóc
2012. aug. 17. 08:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

Én szeretem "az abrakos tarisznyát" is, akár töltött paprikáról, akár pl. szármáról van szó. :))))

2012. aug. 17. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:

9.!

Nem vagyok egyoldalúan kritikus, ezért is hagytam ott a közétkeztetést, mert ismerem a hibáit.

Viszont itt nem erről volt szó, ez 2 teljesen különböző dolog.

Az, hogy pl egy csumikonyhán alacsonyabb a minőség, az csak egy dolog, ár/érték arányban még mindig veri a legjobb éttermeket is, mert azért mégis csak 500 ft ba kerül egy roti, nem 2500-ba...

Ha valakinek az nem tetszik, elmehet enni egy étterembe, és 5 nap alatt felélheti a havi kaja pénzét.

Na mindegy most nem erről van szó, hanem a szemellenzős világnézetről, hogy ha valami nem rántott, akkor az nem étel, meg ha són-borson kívül más is van egy ételben, azon 3 napig gondolkoznak, hogy mi lehetett az.

A teljesen értelmetlen, rosszindulatú kötekedésről, a legagyamentebb dolgok kitalálásáról olyan emberek részéről, aki szó szerint, nem ismerik fel pl a tejfölt.

(Csak egy sok példából.)

Otthon meg a szart eszi, meg penészes pörköltöt hoz be a munkahelyére. És az ilyen mer megszólalni...

Ezért mondom, a legnagyobb baj nem az, hogy sok ember rettentően "fogalmatlan", hanem az, hogy olyan mértékben az, hogy nem bírja felmérni a fogyatékossága hiányait.

2012. aug. 17. 14:21
 13/14 anonim ***** válasza:

"Na mindegy most nem erről van szó..."

Ezt mondom én is! Ömlengésednek semmi köze a töltött paprika/paradicsomos húsgombóc témához!

2012. aug. 17. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
De a kérdező kommentjéhez igen, nem úgy, mint a te akadékoskodásodnak!!!
2012. aug. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!