Igaz, hogy vannak akik megeszik a disznó agyát és a disznó fejét is. Itt Magyarországon milyen ételeket szoktak főzni a disznófejből vagy a disznóagyból?
Figyelt kérdés
A piacon is láttam már, hogy disznófejet lehet kapni. Fúj. Igaz, hogy disznóagyat még nem láttam sehol.2012. aug. 15. 20:43
21/22 anonim válasza:
15- os, ugye ez nem igaz? 😱Azt hittem, ilyen csak kutya vagy cica kajaba kerulhet. Fuujj
22/22 anonim válasza:
Vedve a kerdezot, en 34 eves vagyok, sot felig azsiai, megis a gondolatatol is rosszul vagyok, hogy egy kajaba fejvelo, vagy allati nemiszervek keruljenek.😱 Nagyon remelem, hogy mostmar nem raknak bele egeszben ledaralt allatokat az emberi etelekbe... Vagy legalabb a markas, draga virslikbe, es hasonlokba. Annyira unodorito szamomra, hogy hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!