Hogyan lehet a házi chipset ízesíteni?
Figyelt kérdés
ma csináltam otthon chipset, de minden receptben csak megsózták. Én nagyon szeretem pl a tejfölös hagymás chipset, vagy a sima hagymásat, de nem bírom elképzelni, hogy ezt hogy érhetném el.. köszönök minden tippet :)2012. aug. 15. 17:10
1/4 anonim válasza:
A sajtoshoz pl lehet venni olyan sajtport, aszt hiszem parmezános, azzal csak megszórod. A többit sajnos én se tudom.
2/4 anonim válasza:
Lehet kapni Sültkrumpli fűszersót (azt hiszem Lucullus a neve), Én azzal próbálnám! Többféle ízben van, sült krumplira szoktam szórni, isteni finom!
3/4 anonim válasza:
Olyan minőséget soha nem fogsz elérni otthoni körülmények között mint a bolti!Vágsz hagyma karikákat olajon megfuttatod,a saját készitésü chipsel összekevered és keversz mellé ízlés szerint tejfölt és ezt az egészet jól összekevered.Kész a hagymás tejfölös chips.
4/4 anonim válasza:
Jah hát olyan chipset nem tudsz otthon csinálni.
De az a Lucullus sült krumpli fűszersó az tényleg finom.
Azt mindenképpen próbáld ki! :)
Van füstölt sonka ízű, paprikás ízű, van sima sült krumpli fűszersó és van tejföl ízű fűszer só is.
Mind nagyon finik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!