Van valami ötletetek, h hogy lehet keszeget elkészíteni fűszerpaprika nélkül?
Persze, jó simán lisztbe is.
Ha legközelebb, mikor nyitva lesz a bolt, akkor paprikán kívül vehetsz direkt halfűszer keveréket is, a kotányi féle elég jó.
Ezzel belülről kell ízesíteni. Nem kell sok, inkább sóval egészítsd ki, nehogy elnyomja a hal ízét. De érdemes kipróbálni.
Így van! Síma lisztbe forgatva is tökéletes!
Ugyanúgy irdaljátok be apróra, síma lisztbe forgatva ropogósra sütitek. Amikor kész, lehet egy-egy girizd fokhagymával végig kenni, bedörzsölni még melegében és úgy illatosan tálalni!
Mázlisták!! Nyam-nyam! :))))
Borsos-lisztes-fokhanymaporos liszt tökéletes. én is ezt szoktam a keszeghez, kárászhoz, de csináltam már kukoricakliszttel is, hát az még ropogósabbra sül.
de azzal csináld, ami van, finom lesz.
Ha eetleg van otthon Pirosaranyad, só helyett azzal is bekenheted vékonyan a berirdalt keszeget, és utána forgasd fűszeres, vagy sima lisztbe, ahogy szeretiket.
Én már csináltam így, nagyon finom volt, pláne, hogy csípős is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!