Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami ötletetek, h hogy...

Van valami ötletetek, h hogy lehet keszeget elkészíteni fűszerpaprika nélkül?

Figyelt kérdés
Fogtunk egy csomó keszeget, de nincs itthon pirospaprika, és venni sem tudunk, pedig megennénk holnap. Sima fűszeres lisztbe is jó lehet, ha kisütjük? Panírozni nem jó a keszeg.
2012. aug. 11. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, jó simán lisztbe is.

Ha legközelebb, mikor nyitva lesz a bolt, akkor paprikán kívül vehetsz direkt halfűszer keveréket is, a kotányi féle elég jó.

Ezzel belülről kell ízesíteni. Nem kell sok, inkább sóval egészítsd ki, nehogy elnyomja a hal ízét. De érdemes kipróbálni.

2012. aug. 11. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Így van! Síma lisztbe forgatva is tökéletes!

Ugyanúgy irdaljátok be apróra, síma lisztbe forgatva ropogósra sütitek. Amikor kész, lehet egy-egy girizd fokhagymával végig kenni, bedörzsölni még melegében és úgy illatosan tálalni!

Mázlisták!! Nyam-nyam! :))))

2012. aug. 11. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Én jó paprikás-borsos lisztbe szoktam szerintem úgy finomabb az íze, nem tudsz kérni valakitől kölcson egy kis paprikát? Én szívesen adok, ha itt laksz a közelemben.
2012. aug. 11. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
De tudnék, de mivel fél éjszaka kinn voltunk a parton, most úgy érzem, h nincs kedvem - és holnap se lesz - 5 dkg paprikárt buszozni. Fokhagymaport szoktam még a paprikás-borsos lisztbe tenni. Csak kíváncsi voltam, h jó lehet e paprika nélkül, csinálta e már vki úgy?
2012. aug. 11. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Borsos-lisztes-fokhanymaporos liszt tökéletes. én is ezt szoktam a keszeghez, kárászhoz, de csináltam már kukoricakliszttel is, hát az még ropogósabbra sül.

de azzal csináld, ami van, finom lesz.

2012. aug. 11. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha eetleg van otthon Pirosaranyad, só helyett azzal is bekenheted vékonyan a berirdalt keszeget, és utána forgasd fűszeres, vagy sima lisztbe, ahogy szeretiket.

Én már csináltam így, nagyon finom volt, pláne, hogy csípős is volt.

2012. aug. 11. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Sima fűszeres lisztel is jó panírozni vagy csak sima lisztel is jó lesz. :)
2012. aug. 22. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!