Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami könnyű sütemény 14...

Valami könnyű sütemény 14 évesnek?

Figyelt kérdés
anyu szülinapjára szeretnék valamit sütni?valami egyszerűbbet írnátok??

2012. aug. 9. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
a piskóták relatíve egyszerűek. tiramisu se bonyolult, csak van olyan hozzávaló ami költségesebb. esetleg muffin. a mindmegettén van egy csomó recept, tudsz válogatni, hogy mi az amit meg tudnál csinálni, de szerintem anyukád egy egyszerű palacsintának is örülne(akár rakott palacsintának is megcsinálhatod és olyan tortaformája lesz)
2012. aug. 9. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit szeret az Anyukád?
2012. aug. 9. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a muffin nem is rossz ötlet :)

anyu mindent szeret csaka gyümölcsre allergiás úgyh.kivan zárva

2012. aug. 9. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor tudsz csinálni valamilyen bögrés sütit (pl. mákos, kakaós, diós, répás...) tortaformában.

Ezek nagyon egyszerüen elkészíthetőek. Szinte elronthatatlanok.

És utána szépen kidíszited.

Egyszer így csináltam egy bögrés-mákost. Kívülről az oldalát bevontam baracklekvárral. Fehércsokival meg peleptem a tetejét. Majd a Dr. 5ker-es dekortollal kidíszítettem. Nagyon szép lett és finom és egyszerű.

2012. aug. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!