Vöröshagymäval is finom a krumplisaläta vagy csak inkäbb liläval?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 11:17
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, finom-e, de nem lesz olyan, mint lilával.
Ha nincs lilahagyma, inkább valami más módon dobd fel.
2/9 anonim válasza:
Jó vörössel is. Ha erősnek találod, szeletelés után forrázd le, és úgy keverd a salátába.
4/9 anonim válasza:
Én csak lilával vagy fehérhagymával szoktam csinálni.
5/9 anonim válasza:
Ha most nincs más, akkor valóban jó lesz az a vöröshagymával is.
Ahogy írta valaki, miután felszelted, rakd bele a tésztaszűrőbe, és eressz rajta keresztül egy fazék lobogó sós vizet. Annyi elég neki, hogy a csípősségét elvegye!
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 9. 11:58
7/9 anonim válasza:
Én akkor inkább tejszínt vagy tejfölt tennék csak bele. Vöröshagymával, pláne forrázva, szerintem nem lesz jó íze.
8/9 anonim válasza:
Tésztaszűrőben leforrázva (abban a percben keresztülmegy a forró viz rajta) semmi baja nem lesz. Egyébként pedig a cukros-ecetes salátalében tökéletesen visszakapja a ropogós állagát.
Nyugodtan megcsinálhatod, én is csináltam már így!
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolso hozzäszolo leitnäd nekem a te sali recepted nagyon elbizonytalanodtam hogy eggyältalän neki äljak-e köszönöm elöre is
2012. aug. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!