Valmai hideg, egyszerű süti? (finom. )
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 16:56
2/17 anonim válasza:
Én is pont arra gondoltam!!!
Vagy erre:
pppbela.freeblog.hu/archives/2012/07/04
3/17 anonim válasza:
Keksztekercs, olcso,gyors,finom,nem kell sütni
4/17 anonim válasza:
babapiskóta leöntve vanília pudinggal, rá ismét piskóta, arra csokipuding, 1 napot puhul a hűtőben, másnap tejszínhabbal
lehet cifrázni: a piskótára mazsola, a vanília puding tetejére pedig darált dió - így eléggé hasonlít a somlóira, főleg ha még csokiöntetet is veszel hozzá
6/17 anonim válasza:
Ez hasonló süti amit a 3. válaszoló linkelt (saját): Háztartási kekszet fektetünk egy ilyesmi műanyag edénybe: [link] Aztán csokipudingot öntünk rá aztán megint keksz megint puding és így tovább ameddig meg nem telik a műanyag tál de a teteje csokipuding legyen aztán rá valamilyen gyümölcsöt szórunk (mindegy hogy milyet,bármilyet) És a tetejére tortazselét főzünk ki.Kb.fél órára hűtőbe tesszük és lehet fogyasztani. Ez valahogy így fog kinézni közben: [link] Nagyon finom és egyszerű elkészíteni az én 14 éves lányom szokta ezt csinálni.Jó étvágyat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!