Az alabbi fuszerek kozul melyeket hasznaljatok, melyiket nem?
Gyakorisag szerint sorba tennetek?
tarkony, bazsalikom, oregano, rozmaring,zsalya
Mindegyiket használom (még 20 másik mellett)
Szeintem nagyjából egyforma mennyiségben. Nyáron kicsit több a bazsalikom a sok saláta miatt, télen a tárkony, rozmaring a sült husok, nehezebb levesek, majonézes saláták miatt.
Mindegyiket használom,és még mentát,majorannát, borókabogyót,citromfüvet,sáfrányos szeklicét,gyömbért (ezt is a kertben termesztem),szerecsendiót,kurkumát,és természetesen fekete és fehérborsot,hagymákat.Azt használom,amit éppen kell abba,amit főzök.
Használok még fahéjat,szegfüszeget,szegfűborsot.
Vaniliáscukrot soha nem veszek.Kristálycukrot darálok,és abba teszek felhasított vaniliarudat,így mindig van vaniliáscukrom itthon,és jóval olcsóbb is a boltinál.
Ne hanyagoljátok a zsályát!
Húslevesbe mindíg teszek, a csirkemáj csodás vele, tejszínes mártást nem tudok zsálya nélkül csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!