Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az alabbi fuszerek kozul...

Az alabbi fuszerek kozul melyeket hasznaljatok, melyiket nem?

Figyelt kérdés

Gyakorisag szerint sorba tennetek?

tarkony, bazsalikom, oregano, rozmaring,zsalya


2009. júl. 19. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
1. oregano 2. bazsalikom 3. tarkony 4. rozmaring 5. zsalya (ezt egyaltalan nem hasznalom)
2009. júl. 19. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Mindegyiket használom (még 20 másik mellett)

Szeintem nagyjából egyforma mennyiségben. Nyáron kicsit több a bazsalikom a sok saláta miatt, télen a tárkony, rozmaring a sült husok, nehezebb levesek, majonézes saláták miatt.

2009. júl. 19. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
1 oregano, 2 bazsalikom többit soha :)
2009. júl. 19. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Az oreganot gyakran, a zsályát soha, a többiből kb ugyanannyit.
2009. júl. 19. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindegyiket használom,és még mentát,majorannát, borókabogyót,citromfüvet,sáfrányos szeklicét,gyömbért (ezt is a kertben termesztem),szerecsendiót,kurkumát,és természetesen fekete és fehérborsot,hagymákat.Azt használom,amit éppen kell abba,amit főzök.

Használok még fahéjat,szegfüszeget,szegfűborsot.

Vaniliáscukrot soha nem veszek.Kristálycukrot darálok,és abba teszek felhasított vaniliarudat,így mindig van vaniliáscukrom itthon,és jóval olcsóbb is a boltinál.

2009. júl. 19. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én egyiket sem.
2009. júl. 19. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Én csak az oregánót, a többit utálom. :S
2009. júl. 19. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Oregano, bazsalikom tárkony igen, rozmaring, zsálya nem.
2009. júl. 19. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
bazsalikom, oregánó, tárkony, rozmaring, zsálya (az utolsót soha)
2009. júl. 19. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne hanyagoljátok a zsályát!

Húslevesbe mindíg teszek, a csirkemáj csodás vele, tejszínes mártást nem tudok zsálya nélkül csinálni.

2009. júl. 19. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!