Milyen gyakran hasznaljatok a fritözben ugyanazt az olajat?
Köszönöm a valaszokat, mar ketelkedtem magamban, de akkor jo, többen vagyunk igy. :)
"nem nagyon ennék ott a helyedben :D"
Sajnos neha muszaj. Pedig ha tudnad, hogy tulertekelik a föztjet, a lanya masnal meg se kostolna semmit, ezt meg isteniti. (Röviden: füszereket alig hasznal, amit nem kostol meg, pl. hal -csak nekem csinalta-, felig nyers volt, honapokkal elötte lejart dolgokat is hasznal...stb, volt mar, hogy nem tudom, mitöl hanytam, miutan nala ettünk.)
Na de mindegy, az olajrol volt szo. Ja igen, anyosom serteszsirt hasznal, az fekete nala.
Fritöz: igen vagy nem? Felesleges ebböl vitat csinalni, mindannyian tudjuk, hogy mindekttöben van igazsag, az elönye mellett ott a hatranya. Regebben emiatt nem hasznaltam, gyerekek mellett kevesebb idö, igy hasznalom, amit lehet, es ezzel gondolom masok is igy vannak, mindenkinek van oka, amiert megis hasznalja.
Köszönöm a leszürös ötletet! Ezzel csak annyi a problema, hogy az 5.hasznalat utan (amiböl talan 1-szer, ha volt sült krumpli) a szalveta mar az elejen megtelik, nem folyik at a többi olaj. De kevesebb hasznalat utan tenyleg jo ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!