A ráma margarin, és a liga margarin, közül melyiket használjátok szívesen a sütéshez, főzéshez?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 18:11
1/8 anonim válasza:
Sütéshez főzéshez nem a kenhető lágyított nagy víztartalmút kell használni kivéve ha krémet akarsz vele keverni.
2/8 anonim válasza:
Főzéshez csak zsírt használok, sütéshez a Ráma jó csak.
3/8 anonim válasza:
Sütéshez, főzéshez: liga margarin vagy étolaj
krémekhez Ramat használok.
4/8 anonim válasza:
Rama,ráma margarin vaj stb. Szerintem azok a legjobbak.
5/8 anonim válasza:
Sütisütés kocka rama, hússütés napraforgóolaj, egyéb flóra margarin. Zsírt nagyon ritkán.
6/8 anonim válasza:
itt Franciaországban csak vajat használnak a sütéshez. igy én is átvettem a szokásukat, és tényleg minden finomabb. az a baj, hogy otthon drága a vaj
7/8 anonim válasza:
sosem használom sütéshez sem, de főleg krémekhez nem, amibe vaj kell a Rama margarinját, ki nem állhatom az ízét sajna...hagyományos teavajat használok mindenhez és sokkal finomabbak a sütik is így.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók ,köszönöm válaszaitokat,üdv ,Zsóka
2010. szept. 10. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!