Így kell készíteni a bab gulyást?
Figyelt kérdés
felteszem a húst egy pörkölt alapnak, ha hús félig megpuhult akkor felöntöm vízzel, beleteszem a babot, ha a bab félig jó, akkor jöhetnek bele a kockára vágott zöldségek, ha pedig a zöldségek már majdnem főttek, akkor szaggatok bele egy kis tésztát.2012. aug. 5. 11:58
1/2 anonim válasza:
Jó a sorrend, de a zöldséget ne kockákra vágd, hanem, karikára, vagy kisebb hasábokra,(zeller is legyen benne) bár ez szokás kérdése, mármint, milyen alakúra vágoda zöldségeket.
mindig kevés vízzel pótold, hogy éppen ellepje. a végén állítsd be a leves mennyiségét a zöldséges fázisban., egy kis krumplit is tehetsz bele, még sűrűbb és finomabb lesz. igazi gulyásos:)csipetkét, kézi tarhonyát is főzhetsz bele a végén.
gondolom a fűszerezést ismered, só bors, kis őrölt kömény, pirospaprika.
nyáron 1-1 szem paprika-paradicsom is kerülhet bele.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, biztosan fincsi lesz :)
2012. aug. 5. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!