Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Így kell készíteni a bab gulyást?

Így kell készíteni a bab gulyást?

Figyelt kérdés
felteszem a húst egy pörkölt alapnak, ha hús félig megpuhult akkor felöntöm vízzel, beleteszem a babot, ha a bab félig jó, akkor jöhetnek bele a kockára vágott zöldségek, ha pedig a zöldségek már majdnem főttek, akkor szaggatok bele egy kis tésztát.
2012. aug. 5. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó a sorrend, de a zöldséget ne kockákra vágd, hanem, karikára, vagy kisebb hasábokra,(zeller is legyen benne) bár ez szokás kérdése, mármint, milyen alakúra vágoda zöldségeket.

mindig kevés vízzel pótold, hogy éppen ellepje. a végén állítsd be a leves mennyiségét a zöldséges fázisban., egy kis krumplit is tehetsz bele, még sűrűbb és finomabb lesz. igazi gulyásos:)csipetkét, kézi tarhonyát is főzhetsz bele a végén.

gondolom a fűszerezést ismered, só bors, kis őrölt kömény, pirospaprika.

nyáron 1-1 szem paprika-paradicsom is kerülhet bele.

2012. aug. 5. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, biztosan fincsi lesz :)
2012. aug. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!