Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Daragaluska - főzés után,...

Daragaluska - főzés után, mitől kemény? Mit tegyek, hogy lágy, puha legyen?

Figyelt kérdés
Úgy készitem amint a recept irja, de mégsem sikerül. Túl kemény lesz miután megfőztem. Mit tegyek bele többet, vagy kevesebbet? Dara, só, petrezselyem, tojás - ezeket rakom bele, és egy kicsi olajat (szakácskönyv zsírt ír de azt nem használok).

2012. júl. 31. 22:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
A zsír,késhegynyi szodabikarbona mind jó bele,és külön felverve a tojásfehérjét hozzá is jó módszer és nem kell hozzá robotgép,nem kell keményre felverni egy sima villa is megteszi,egy konyhafőnök,sok sikert hozzá
2021. máj. 26. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!