Grízes tészta, mit rontok el?
Figyelt kérdés
Mikor összekeverem a grízt a tésztával összeáll egy nagy csomóba és nem tudom rendesen összedolgozni, hogy mindenhova jusson gríz. Nem lesz olyan "pergős", mint a menzán!Próbáltam már hidegvízzel leöblíteni előtte a tésztát, meg hagytam forón is, egyik se jó! Hidegen kéne összekutyulnom, vagy mi a baj?!2012. júl. 31. 09:48
1/3 anonim válasza:
görgess le a kapcsolódó kérdésekhez, van egy csomó jó tanács.
2/3 anonim válasza:
Amikor felteszed a grízt pirítani, egy kicsit több zsírt, (olajat) tegyél alá. A gríz is szed magába valamennyit, a tészta is (szeretne).
3/3 anonim válasza:
A tésztát alaposan öblítsd át.
Ha a búzadara megpárolódott, még akkor forrón keverd bele az átszitált porcukrot. Attól sokkal folyósabb, keverhetőbb lesz! Könnyebb összekeverni a tésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!