Hogy készül a grízes tészta? Milyen tésztából?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 15:51
1/4 anonim válasza:
Mácsik tészta kell.
Búzadarát elkezded pirítani egy kevés olajon, majd mikor már egy picit barna lett ( Nem hót fekete) hanem kicsit barbánn, akkor felöntöd vízzel ( vigyázz mert a gőz lecsapódik) Picit párolod a felesleges vizet el is párolod, majd mikor megfőtt a tésztád, átmosod hideg vizzel, egy kis olajon lepirítod majd összekevered a morzsával. Van aki porcukorral eszi, vagy aki fehéj és porcukor de hallottam már olyat is, hogy baracklekvárral.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 30. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!