Miért nem sikerül a gofrim?
Figyelt kérdés
Eszerint a recept szerint csinálom:
A gofri egyik fele felragad a tetőre, a másik fele alulra.Kicsi olajat teszek bele sütés előtt.Mi lehet a baj?
2012. júl. 30. 17:49
1/2 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem, hogy nehéz szétnyittani a sütőt is.
2012. júl. 30. 18:03
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, miért nem sikerül, pedig a recept jónak tűnik, hasonló az enyém is, és van amikor még egy kis mézet is teszek bele, mert akkor még szebb lesz sütéskor a színe. Én viszont minden gofri előtt ecsettel alul-felül kiolajozom, vagy zsírozom. Még sosem vált ketté, vagy ragadt le. Süsd kicsit tovább, mielőtt felnyitod a sütőt. Esetleg még arra gondolok, hogy a tészta lehetne kicsit sűrűbb, lehet, hogy amit készítettél kicsit hígabbra sikerült, azért ragadt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!