Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A krokettet lefagyasszam?

A krokettet lefagyasszam?

Figyelt kérdés
Csináltam ebédhez krumplikrokettet, de nagyon sok maradt. Lefagyaszthatom? Arra gondoltam, hogyha a bolti mirelit krokett működik, akkor talán a házi is jó lesz kiengedve.

2012. júl. 28. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Úgy tedd a fagyasztóba, hogy egy rétegben legyenek a zacskóban,es kb egy óra múlva kicsit mozgasd át, hogy egyenként legyenek, ne egybefagyva.

Amikor fogyasztani akarod, akkor NAGYON forró olajba tedd, és csak pár darabot, hogy ne hütse le, akkor olyan lesz, mint a friss. Ha lassan melegedik fel, akkor nem igazán jó, olyan ázott hatású lesz.

2012. júl. 28. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Kár volt kisütni mindet, mert nyersen bepanírozva tökéletesen lehet fagyasztani. én is mindig dupla adaggal csinálok, az egyik megy a fagyóba.

ha már kisütve fagyasztod, tényleg nagyon bő zsiradékban hirtelen süsd át.egyszer meg lehet így is enni, de jobb nyersen fagyasztani.

2012. júl. 28. 18:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Már látom, kicsit elbénáztam. De úgy néz ki, megoldódik, mert megesszük vacsorára a nagyját, két-három maradék szemet meg nem fogok lefagyasztani.
2012. júl. 28. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!