A krokettet lefagyasszam?
Nagyon köszi! :)
Akkor ha átforrósítom olajban, ugyanolyan lesz mint a friss, ha jól értem, ugye?
Köszi, veszteni valóm nincs, maximum akkor dobom ki, nem most :))
Legfeljebb majd csinálok helyette főtt tésztát :D
Jaja, tessék:
kb. 4-5 adag (mi 3-an ettük, azért maradt sok)
1 kg főtt krumpli hidegen, 2 tojás, két csapott evőkanál zsír (vagy olaj), só, és annyi liszt, hogy kicsit ragacsos, de azért formázható legyen. Zsemlemorzsába forgatom a szép nagy nudli formájúra görgetett kroketteket, és olajban szép barnára sütöm őket.
De már megvan sütve, vagy nyers?
Mert ha nyers, akkor össze fog fagyni, és ha kiolvad, egybeolvad.
Tudom, hogy hely igényes, de tálcákon kéne lefagyasztani, akár részletekben is, ha egyszerre nincs hely, és ha megfagyott, utána bezacskózni, úgy már nem fagy össze.
Egy tálcára több sort is rakhatsz, csak tegyél a rétegek közé folpackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!