Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A krokettet lefagyasszam?

A krokettet lefagyasszam?

Figyelt kérdés
Csináltam ebédhez krumplikrokettet, de nagyon sok maradt. Lefagyaszthatom? Arra gondoltam, hogyha a bolti mirelit krokett működik, akkor talán a házi is jó lesz kiengedve.

2012. júl. 28. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze nyugodtan!Viszont ha majd felhasználod ne olvaszd fel hanem fagyottan süsd ki olajban!!Ha kiengeded nem lesz valami étvágygerjesztő látvány....
2012. júl. 28. 14:25
 2/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! :)

Akkor ha átforrósítom olajban, ugyanolyan lesz mint a friss, ha jól értem, ugye?

2012. júl. 28. 14:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Elvileg olyannak kell lennie,gyakorlatilag még nem próbáltam így biztosra nem merem állítani..,készíts egy kisebb adagot,és azzal kísérletezz,ha beválik akkor nyert ügyed van;)
2012. júl. 28. 14:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi, veszteni valóm nincs, maximum akkor dobom ki, nem most :))

Legfeljebb majd csinálok helyette főtt tésztát :D

2012. júl. 28. 14:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Esetleg elkérhetném a receptet? :)
2012. júl. 28. 14:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Jaja, tessék:

kb. 4-5 adag (mi 3-an ettük, azért maradt sok)

1 kg főtt krumpli hidegen, 2 tojás, két csapott evőkanál zsír (vagy olaj), só, és annyi liszt, hogy kicsit ragacsos, de azért formázható legyen. Zsemlemorzsába forgatom a szép nagy nudli formájúra görgetett kroketteket, és olajban szép barnára sütöm őket.

2012. júl. 28. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:

De már megvan sütve, vagy nyers?

Mert ha nyers, akkor össze fog fagyni, és ha kiolvad, egybeolvad.

Tudom, hogy hely igényes, de tálcákon kéne lefagyasztani, akár részletekben is, ha egyszerre nincs hely, és ha megfagyott, utána bezacskózni, úgy már nem fagy össze.

Egy tálcára több sort is rakhatsz, csak tegyél a rétegek közé folpackot.

2012. júl. 28. 15:24
 8/13 A kérdező kommentje:
Meg van sütve. Nem tudtam mennyi fog fogyni, és mind kisütöttem.
2012. júl. 28. 15:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Az úgy kevésbé fagy össze, azt szerintem össze lehet tenni már most zacskóba. Viszont így megsütve fagyasztva nem lesz olyan jó, mint ha nyers lenne...hát majd meglátod.
2012. júl. 28. 15:45
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi, azért megpróbálom, hátha
2012. júl. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!