Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Öntvény bogrács beavatásának...

Öntvény bogrács beavatásának (kiégetésének) technológiáját ismeri valaki?

Figyelt kérdés

#öntvénybogrács
2012. júl. 27. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Alaposan komosod 2-3 adag ultrás vízzel, kiöblíted, felteszed a tűzre, és addig hevíted, amíg szinte izzani nem kezd! Ilyenkor kell zsiradékkal kikenni. Régen villahegyre tűzött szalonnával kenték át, mostanában olajat szoktak használni (no meg vásznat a villán). Akkor jó ha szinte meggyullad, ilyenkor kékes-fekete bevonat képzódik a felületen.

Vigyázz, könnyen égési sérüléseket lehet öszeszedni!

2012. júl. 27. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!