Paradicsom szósz recept?
Egy kis hagymát, fokhagymát megdinsztelsz jöhet rá egy kis só, bors, oregánó, bazsalikom majd ráteszed a paradicsomszószt.
Vagy valami jobb minőségű paradicsom pürét vagy ha a paradicsom ára nem riaszt el akkor beleteszed a paradicsomokat forró vízbe egy pár másodpercre, hogy a héja könnyebben lejöjjön, aztán leveszed a héját, átpasszírozod vagy turmixban pürésíted és úgy teszed a hagymára. Aztán felrottyantod és kész.
Legalábbis én így csinálom de hát van ennek is ezer változata.
Pizzára, tésztára én is úgy csinálom, ahogy az első válaszoló írta. fél kilós jó minőségű paszírozott dobozos paradicsomok vannak, én azokat haszználom.
paradicsomos húsgombócnak, töltöttpaprikának viszont egy paprikás rántást öntök fel a hideg, vízzel higított paradicsommal. simára keverem, megvárom míg felforr csendesen, és úgy teszem bele a töltelékeket.ezekbe cukrot is teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!