Paradicsom szósz recept?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Egy kis hagymát, fokhagymát megdinsztelsz jöhet rá egy kis só, bors, oregánó, bazsalikom majd ráteszed a paradicsomszószt.
Vagy valami jobb minőségű paradicsom pürét vagy ha a paradicsom ára nem riaszt el akkor beleteszed a paradicsomokat forró vízbe egy pár másodpercre, hogy a héja könnyebben lejöjjön, aztán leveszed a héját, átpasszírozod vagy turmixban pürésíted és úgy teszed a hagymára. Aztán felrottyantod és kész.
Legalábbis én így csinálom de hát van ennek is ezer változata.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Pizzára, tésztára én is úgy csinálom, ahogy az első válaszoló írta. fél kilós jó minőségű paszírozott dobozos paradicsomok vannak, én azokat haszználom.
paradicsomos húsgombócnak, töltöttpaprikának viszont egy paprikás rántást öntök fel a hideg, vízzel higított paradicsommal. simára keverem, megvárom míg felforr csendesen, és úgy teszem bele a töltelékeket.ezekbe cukrot is teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!