Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paradicsom szósz recept?

Paradicsom szósz recept?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy kis hagymát, fokhagymát megdinsztelsz jöhet rá egy kis só, bors, oregánó, bazsalikom majd ráteszed a paradicsomszószt.

Vagy valami jobb minőségű paradicsom pürét vagy ha a paradicsom ára nem riaszt el akkor beleteszed a paradicsomokat forró vízbe egy pár másodpercre, hogy a héja könnyebben lejöjjön, aztán leveszed a héját, átpasszírozod vagy turmixban pürésíted és úgy teszed a hagymára. Aztán felrottyantod és kész.

Legalábbis én így csinálom de hát van ennek is ezer változata.

2012. júl. 27. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, bocsi rossz kategóriába tettem :(
2012. júl. 27. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Pizzára, tésztára én is úgy csinálom, ahogy az első válaszoló írta. fél kilós jó minőségű paszírozott dobozos paradicsomok vannak, én azokat haszználom.

paradicsomos húsgombócnak, töltöttpaprikának viszont egy paprikás rántást öntök fel a hideg, vízzel higított paradicsommal. simára keverem, megvárom míg felforr csendesen, és úgy teszem bele a töltelékeket.ezekbe cukrot is teszek.

2012. júl. 27. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!