Pulykamellből milyen finomságot tudnék főzni?
Pulykamellből? Hmm...
Hát 1.: apró csíkokra vágod, fokhagyma,só,bors és megsütöd.
Fogsz egy kis salátát, teszel bele mindent amit szerettek és a végén rádobod a husit.
2.: csíkokra vágott husit hagymán sütögeted, fűszerezed én utána szoktam bele tenni kukoricát, gombát, sonkát, cukkinit, pirospaprikát, vizet.
Kacsasütőbe rakd le egymásra a hússzeleteket, öntsd le tejföllel, és süsd meg, a végén rszelj rá sajtot, és süsd készre.
Vagy tepsibe rakd a le a szeleteket, fűszert, hagymát fokhagymát rá, és úgy megsütni.
Vagy ha van grilled meggrillezni.
Palacsintatésztába forgatni és kisütni.
Dubarry módra
Natúr kisütni és ha van otthon máj akkor Budapest módra elkészíteni..
Millió egy lehetőgség van..abba is hagyom, mert éhes leszek :D
Hú én is szeretem a gyrost belőle.
Csinálhatsz mézes-mustárost is. A hust felkockázod, sózod és borsozod, kicsi olajon megpirítod. Közben a sárgarépát vágd fel apró kockákra és vegetás vízben főzd meg (kicsit maradjon roogós. Kb 2 ek mézet és 3 ek mustárt keverj össze, öntsd rá a húsra, önts alá kevés vízet és fedő alatt rotyogtasd össze, ad hozzá a répát. Lehet tejszínesen is csináni, de azt még nem próbáltam.
Vagy csinálhatsz sült pulykamellet úgy, hogy vékony szeletekre vágod, sózod és borsozod, a sütőben kicsit megpárolod alufóliával fedve (rakj alá kevés olajat és vizet). Közben Ízlés szerint mézet, mustárt, ketchupot, kevés vörösbort és kockára vágott vöröshagymát keverj össze, majd öntsd rá a húsra és vedd le róla az alufóliát. Finom ropogós lesz a méztől, köretnek jó hozzá a rizs vagy krumpli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!