Tarjából, pulykamellből, barbecue szószból hogy célszerű grilles húsokat készíteni?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy a barbecue-t csak a végén szabad hozzádani, mivel sok cukor van benne (üvegesről van szó), és megég a grillen. Én azt hittem, ebben kell pácolni a húst. Akkor most hogyan tovább? Köszi ha valaki tud segíteni. :) (Kezdő háziasszony).2011. máj. 7. 22:45
1/2 Tinker Bell válasza:
Nálunk a barbecue szósz úgy működik, mint a kechup vagy majonéz, mustár. Tehát abba mártogatjuk a husit.
Én pácolni fűszeres olajban szoktam, megsütés előtt egy napig. Összevágom a húst, egy kis tálkában kikeverem az olajat a fűszerekkel, ráöntöm a húsra, megforgatom és beteszem a hűtőbe. Sűrűn kell forgatni, hogy mindenhol érje az olaj.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szombaton így fogom akkor kipróbálni! :)
Most (a rossz idő miatt) befűszereztem a tarját, pulykát, alá raktam bacont, a tetejét bekentem a barbecue-val, és úgy sütöttem fólia alatt sütőben porhanyósan puhává, majd a légkeveréssel megpirítottam a tetejét! Isteni volt :)
A grillt akkor így próbálom ki jövő héten, köszi, kezecskét kaptad! :)
2011. máj. 8. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!