Milyen jól bevált pác-recepteket ajánlanátok? Szombaton grillezni fogunk és szeretnék többfélét kipróbálni.
Vennék csirke szárnyat, ehhez valami csípőset gondoltam; csirke combot és mellet, illetve tarját. Grillen és tárcsán sütnénk és ezekhez még zöldségeket is sütnénk. A húsokat szeretném holnap bepácolni, hogy fincsi és puha legyen! Légyszi írjatok tippeket ... nem sokat találtam a neten. (a családnak egyedül a mézes jellegűeket nem szeretném megcsinálni)
Köszi előre is!
Cigánypác
5 gerezd fokhagyma, 2 ek olaj, 1 ek ecet, 1 kk só, 1 kockacukor, 1 kk mustár, 1 ek ketchup, 1/2 kk őrölt feketebors.
Megtisztítom, majd átnyomom a fokhagymagerezdeket. Az összes hozzávalót jól összekeverem és sertéshúsok pácolásához használom.Szerintem a csirkéhez sem lehet rossz de mivel elég fűszeres és karaktaras, markáns ízvilágot ad a pác a húsnk én valami egyszerűbbet, lightosabbat ajánlanék mondjuk ha friss fokhagymát aprítasz kevés olajba és abban hagyod érlelődni a combokat ehhez a foghagymás páchoz jól megy más is próbáldd ki szerintem ízleni fog nekik.Sok siker a hétvégi grillezéshez. V26
Szia!
Köszönöm szépen az ötletet!!! Elteszem, mert tetszik, de végülis egy gyorsabb változat mellett döntöttünk (időhiány miatt) ... tasakos grillpác :-) Ezt viszont legközelebb kipróbáljuk! Köszi mégegyszer! :-) Szép nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!