Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt az eddigi legcsípősebb...

Mi volt az eddigi legcsípősebb étel amit ettél? Szeretitek a csípős ételeket?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 11:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Van az a kínai zacskós tésztás leves.

Wishu a neve azt hiszem. És van hozzá kis tasakban por(Én marhahúsosat vettem.) Kb 2 adagra való, a felénél kicsivel többet öntöttem bele, meg ugye a forró víz. Nekem az nagyon csípős volt, égett is a szám rendesen.

2012. júl. 22. 11:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Arra már nem nagyon emlékszem, hogy mi volt a legcsípősebb, amit ettem. Én bírom a csípőset, úgyhogy nekem minden mennyiségben jöhet.
2012. júl. 22. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
tesóm pizzája..Attól a fülem égett, a torkom,könnyeztem,minden bajom volt:D
2012. júl. 22. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Halászlébe beletördelve egy egész macskapÖcs paprika. imádom az erőset, de ez komolyan megizzasztott:)
2012. júl. 22. 11:55
 5/12 A kérdező kommentje:
azzal egyszer megszívatták ismerősöm. Bekenték neki a száját, szegény meg már sírt, hogy csípi..
2012. júl. 22. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Én valamennyire szeretem a csípőset, de egyszer vettünk a Lidl-ben fagyasztott , azt hiszem Mexikói pizzát és annak az alapja olyan csípős volt, hogy nagyon xD már a 2. szeletnél könnyeztem meg már izzadni is majdnem elkezdtem xDD
2012. júl. 22. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Barátom rendelt pizzát és volt rajta pepperoni.:D

Mondtam neki hogy szedegesse le róla nekem, de annyira kib*szottul k*rva csípős volt, hogy azt hittem ott maradok :D

Izzadtam, könnyeztem satöbbi :D

2012. júl. 22. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
én most lettem kész a chillis babbal,ez se lett kutya,ég az egész szám :))
2012. júl. 22. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a wasabi, ami a sushihoz van.
2012. júl. 22. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is? Egy üveg cseresznyepaprika, csak úgy natúr, fogadásból, rezzenéstelen arcal fogyasztva.
2012. júl. 22. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!