Az uborkát hogy tegyem el, hogy ropogós maradjon? Amikor leszedem azonnal el kell tenni v. várni kell vele 1 napot?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 10:07
1/4 anonim válasza:
Tedd zacskóba és úgy a hűtőbe, akkor pár napig még ropogós marad.
2/4 anonim válasza:
Várni nem kell vele, de, ha ma nincs kedved eltenni, papírzacskóba téve hűtőben 2 napot is kibír, károsodás nélkül. de aztán már állj neki, hogy tégyleg ropogós maradjon.
3/4 anonim válasza:
Mit akarsz csinálni belöle? Hová akarod eltenni?
4/4 A kérdező kommentje:
Savanyúságként gondoltam!
2012. júl. 22. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!