Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az uborkát hogy tegyem el,...

Az uborkát hogy tegyem el, hogy ropogós maradjon? Amikor leszedem azonnal el kell tenni v. várni kell vele 1 napot?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 10:07
 1/4 anonim válasza:
Tedd zacskóba és úgy a hűtőbe, akkor pár napig még ropogós marad.
2012. júl. 22. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Várni nem kell vele, de, ha ma nincs kedved eltenni, papírzacskóba téve hűtőben 2 napot is kibír, károsodás nélkül. de aztán már állj neki, hogy tégyleg ropogós maradjon.
2012. júl. 22. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit akarsz csinálni belöle? Hová akarod eltenni?
2012. júl. 22. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Savanyúságként gondoltam!
2012. júl. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!