Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgabarack dzsem készítésénél...

Sárgabarack dzsem készítésénél meg kell hámozni a barackot?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Dzsemfix-el készítem életemben először és fogalmam sincs,hogy meg kell-e hámozni vagy sem?
2009. júl. 15. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen. Én nem szoktam, botturmixal leturmixolom az egészet, szerintem ugyanolyan finom.
2009. júl. 15. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben leszedték, ami elég hosszadalmas volt, ma a legtöbben leturmixolják - ennek az is az elönye, hogy a héjában sok pektin van és igy jobban zselésedik.
2009. júl. 15. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szoktuk.
2009. júl. 15. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mi mindig leszedjük a héját:)
2009. júl. 15. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hámozod meg barnább lesz a lekvár
2009. júl. 15. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
A héjában kötőanyag (pektin) van, ha leszeded, hígabb lesz a végeredmény.
2009. júl. 15. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Én leturmixoltam, raktam bele Dzsemfix-et és egy kevés citromsavat így nem barnult meg.
2009. júl. 15. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2009. júl. 16. 08:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!