Sárgabarack dzsem készítésénél meg kell hámozni a barackot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Dzsemfix-el készítem életemben először és fogalmam sincs,hogy meg kell-e hámozni vagy sem?2009. júl. 15. 07:57
1/8 anonim válasza:
Elvileg igen. Én nem szoktam, botturmixal leturmixolom az egészet, szerintem ugyanolyan finom.
2/8 anonim válasza:
Régebben leszedték, ami elég hosszadalmas volt, ma a legtöbben leturmixolják - ennek az is az elönye, hogy a héjában sok pektin van és igy jobban zselésedik.
5/8 anonim válasza:
Ha nem hámozod meg barnább lesz a lekvár
6/8 anonim válasza:
A héjában kötőanyag (pektin) van, ha leszeded, hígabb lesz a végeredmény.
7/8 anonim válasza:
Én leturmixoltam, raktam bele Dzsemfix-et és egy kevés citromsavat így nem barnult meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2009. júl. 16. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!