Egyszerű és nagyszerű puncstorta recept?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nemsokára házassági évfordulónk lesz, és szeretném meglepni a férjemet a kedvenc tortájával mégpedig a puncstortával. Most arra gondoltam én sütném meg neki. Tudom, hogy rengeteg recept van a neten, de szinte mindegyik más( az egyikbe szörp kell, a másikba színezék).
Én egy tuti bevált receptet szeretnék. Aki már készített puncstortát, és sikerült, azt megkérném írja le a receptet:)
Előre is köszönöm!!
2012. júl. 21. 12:03
2/3 anonim válasza:
Igazából azért nehéz erre válaszolni, mert mindenkinek a "sajátja" a legjobb. Szerintem nézz szét a neten és amelyik szimpatikusabb, azzal próbálkozz. Esetleg nézd milyen kommenteket írtak róla.
3/3 A kérdező kommentje:
2012. júl. 21. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!