Szülinapi torta tuti recept kellene SOS-ben?
A kinézete már megvan. Egy nagyon egyszerű kastély torta lenne. Négyzet alakú, egymáson kisebb kockák, amin tölcsérek lennének a kastély teteje.
Rózsaszín mázzal lenne beborítva, a tölcsérek rózsaszín cukorkákkal.
Szeretnék egy olyan tutijól bevált receptet, ami jófajta piskóta a tortának, sima, semmi dió stb, és olyan máz és töltelék egyben ami vajas krémes jellegű, de nem folyik, sőt inkább szilárdabb a kelleténél, mert ugyanebből a töltelékből lenne beborítva is kívülről. Ebbe tennék rózsaszín ételszínezéket, egy picit.
Van valami tuti receptetek? Amolyan vaníliás ízű krém érdekelne. Ennek a tortának a külleme lenne a lényeg, ezért az íze "sima" lenne. De azért azt is szeretném, hogy sima de finom legyen :) A google tele van tömérdek recepttel és én nem szeretnék kísérletezgetni!
Néhány jó tanács is jöhet, hogy mit, hogyan csinálja, ha valaki gyakorlottabb, mert már bár sütöttem tortát, de nem vagyok túl gyakorlott sem. Ezer köszönet előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!