Mit főzzek, süssek?
Figyelt kérdés
Tudtok valami nagyon finomat csirke mellből ? :)2012. júl. 20. 12:37
2/8 anonim válasza:
Szezámmagos csirkemellet:) A google kidob egy pár receptet. Hozzá rizset. A tegnap próbáltam elöször, igaz nem volt mindenem hozzá itthon, de leegyszerüditettem kicsit a receptet, így is nagyon fini lett:)
3/8 anonim válasza:
Párold össze zöldséggel, karfiollal, hasonlókkal, aprítsd fel, öntsd nyakon tartárral amikor meghűlt, tedd pár órára a hűtőbe. Nyam-nyam.
4/8 anonim válasza:
Én a hétvégén kung pao-t (szerűséget) fogok csinálni csirkéből, pirított rízstésztával.
5/8 anonim válasza:
Keress rá a citromos csirkére, abból is van több, de egyik finomabb, mint a másik.
6/8 anonim válasza:
Én olyat szoktam csinálni csirkemellből, hogy egy kevés olajon és vajon megpirítom a kisebb kockára vágott cs.mellet, felengedem annyi vízzel, hogy éppen ellepje, dobok bele 2 db leveskockát, frissen őrölt borssal megszórom. Ezután teszek hozzá - ízlés szerint- szeletelt csiperkegombát. Amikor minden megpuhult, besűrítem tejszínnel, és szórok rá kevés indiai citromfüvet (morzsolt) és összerottyantom. :) Orsótésztával az igazi! A húgom nem szereti a gombát, ezért néha zöldborsóval csinálom a kedvéért. Annyira szeretem, hogy van olyan időszak, hogy hetente elkészítem! :)) Mindenképpen próbáld ki!
7/8 DeAnn válasza:
majonézes csirke.
kell hozzá esetedben csirkemell,1,5-2kg(attól függ,hány személyre csinálod) egy üveg gomba, egy nagy doboz tejföl és kb egy fél tubus majonéz (attól függ mennyire szereted a majonézt) és egy nagyobb fej vöröshagyma, csirkére való fűszerek
először meg kell pirítani a hagymát egy kevés olajon, ráöntöd a tejfölt, a gombát és a majonézt kb fél liter vízzel, megfűszerezed és hagyod, hogy összeforrjon, forrás után beleteszed a húst és öntesz rá annyi vizet, hogy ellepje az egészet. én mindig kóstolgatom, mert eleinte eléggé gomba íze van, de mire kész lesz nagyon finom.
köretnek nokedlit szoktam csinálni, de simán tésztát is főzhetsz hozzá.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Az utolsó előtti nyerte meg a tetszésem :))
2012. júl. 27. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!