Valakinek valami bevált hamburger hús recept?
Eddig lidl-s fagyasztott 98%-os marhahúsból készült pogácsát szoktam belerakni,nem málik szét és isteni az íze,de most nem jutok el lidl-be a tescos meg sparos vackokat meg nem rakom bele a fincsi saját hambimba :D
Ha valakinek van receptje hogy kell házilag csinálni marhahúspogácsát,és olyan linket adjatok csak ha linkeltek,amit már ki is próbáltatok,légyszíves!
Az igazi hamburger húsban alig van a húson kívül valami, még só is alig.A hangsúly a hús ízen kell legyen.Előttem írták a vesefaggyút...hát igen az kéne bele az intenzívebb marhahús íz miatt, de hol is lehet olyat kapni???
Mindenesetre én darált marhahúsból készítem amit sózok borsozok, nagyon kevés mustárral, és reszelt vöröshagymával teszem ízesebbé, mert a sovány marhahúsnak (vesefaggyú híjján) nagyon gyenge íze van.Tojás nem kell bele, nem fog szétesni, csak kevés zsiradékon vagy grillen kell sütni és idő előtt nem megfordítani.
Segítség!
Serpenyőben lehet ilyet csinálni?
Főzni nem tudok, csak teát.
Serpenyőbe kell olaj?
Meddig kell sütni?
Utána átfordítom a másik oldalára, és ugyanaddig?
Mennyibe kerül egy kg darált marhahús? :)
Én így szoktam elkészíteni:
Tökéletesen bevált.
(azt szokták mondani, hogy a húsnak fele disznó-fele marha. Én csak dusznót szoktam beletenni, mert nem szeretem a marhahúst)
Nagyon finom a Lidl-s hamburger hús!
Amúgy Szabadkán nagyon finom a pleskavicás hambi is...nyammmi,valamelyik héten át is megyek......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!