Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt nem kell keleszteni?

Ezt nem kell keleszteni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 16. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy attól gyors, hogy nem kell keleszteni. én maradok a kelt változatnál, azon a félórán már nem múlik semmi,és kelesztve tudom, hogy tuti finom:)
2012. júl. 16. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de olyan is lesz, száraz, kemény.
2012. júl. 16. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem írja, nem. Én is készítettem már kelesztés nélküli élesztős tésztát, és finom lett. Sok sikert, jól hangzik a recept! :)
2012. júl. 16. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, felfuttattam az élesztőt és 20percet hagytam kelni, beolajoztam a csigákat már sül is :) remélem nem lesz száraz :(
2012. júl. 16. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Így már nem. Jó étvágyat! :-)
2012. júl. 16. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
finom lett nagyon :) és puha olyan mint a rendes kelt tészta :)
2012. júl. 16. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratula,és jó étvágyat:)
2012. júl. 16. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Végülis rendes kelt tészta lett, hiszen felfuttattad az élesztőt és hagytad kelni, úgy látszik elég volt neki a 20 perc is.
2012. júl. 16. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!