Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha húst, hogyan készítsem...

Marha húst, hogyan készítsem el? (Fogyókúrához kellene, emiatt zsíradék nélkül)

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Olajozd ki a tepsid,azt tedd bele,úgy süsd meg. Fűszerezd ízlésed szerint, és edd salátával.


Ez így fogyókúrás;)

2009. júl. 13. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
párold meg jól befűszerezett vízben. én is úgy szoktam, szintén diéta...:D
2009. júl. 13. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
meg is főzheted: kuktába beleteszed, jól felöntöd vízztel, kis só bors babérlevél, és főzöd kb 40 percet, vajpuha lesz és garantáltan 0 zsiradékkal.
2009. júl. 13. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha sütőzacskóban sütöd meg, akkor nem kell hozzá semmiféle zsiradékot adnod. Tulajdonképpen a saját zsírjában fog megpárolódni, de azt kisütés után le is tudod önteni róla.
2009. júl. 13. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
római tálban, zsiradék nélkül
2009. júl. 13. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!