Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el a natúr...

Hogyan készítsem el a natúr hekket?

Figyelt kérdés
Diétásan. Köszi előre is!
2012. júl. 15. 11:19
 1/2 doboszoli ***** válasza:
100%

Nem egy komplikált mutatvány.

Fűszerezni, sózni majd zsírban kisütni.

Ha belefér a diétádba:

1. 1-1-1 arányban keverj össze kukoricalisztet, sima lisztet, és zsemlemorzsát, ebben hempergetve süsd ki.

2.Lisztben forgasd mg, majd mártsd sűrű sós palacsinta tésztába, és mehet a forró zsírba.

A zsír FORRÓ legyen!

2012. júl. 15. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Tökéletes választ kaptál az elsőtől.

Még egy pici csavar (ha a diétába belefér): én a lisztbe kavarnék egy kis törtpaprikát is. Persze ez lehet, hogy egyedi igény és nem előírás.

2012. júl. 15. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!