Hogyan készítsem el a natúr hekket?
Figyelt kérdés
Diétásan. Köszi előre is!2012. júl. 15. 11:19
1/2 doboszoli válasza:
Nem egy komplikált mutatvány.
Fűszerezni, sózni majd zsírban kisütni.
Ha belefér a diétádba:
1. 1-1-1 arányban keverj össze kukoricalisztet, sima lisztet, és zsemlemorzsát, ebben hempergetve süsd ki.
2.Lisztben forgasd mg, majd mártsd sűrű sós palacsinta tésztába, és mehet a forró zsírba.
A zsír FORRÓ legyen!
2/2 anonim válasza:
Tökéletes választ kaptál az elsőtől.
Még egy pici csavar (ha a diétába belefér): én a lisztbe kavarnék egy kis törtpaprikát is. Persze ez lehet, hogy egyedi igény és nem előírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!