Hogyan lehet pontosan ilyen krumplit csinálni?
2012. júl. 14. 14:17
1/5 anonim válasza:
A krumplit megpucolod, felszeleteled, papirtörlön leszárítod és bö olajban (egyszerre mindig csak keveset téve bele) megsütöd, papirtörlöre szeded és csak a tányéron sózod meg.
2/5 anonim válasza:
Igen bő olajba, csak keveset tegyél bele, hogy ne töredezzen!
3/5 anonim válasza:
Én nem egy csomóba, hanem szétterítve teszem az olajba, hogy ne tapadjanak össze. Addig süsd, ahogy szereted: vagy pirosra, ropogósra, vagy puhábbra. Egy szűrőkanállal szedd ki, csepegtesd le az olajat, és papírtörlőn még felitathatod az olajat./kibélelsz egy tálat papírtörlővel/
4/5 anonim válasza:
Bő olajban szoktam ilyet, de csináltam már tepsiben is, akkor csak épphogy kiolajoztam a sütőpapírt, erre tettem a vékonyra szelt burgonyákat, amikor megsült az egyik fele egyenként megfordítottam és visszatettem a sütőbe.
5/5 anonim válasza:
Közönséges karikára szelt sültkrumpli.
Ez az u.n. lassabban fövő, keményebb tipusú krumpliból van, hamarabb pirul, és nem lesz olyan szaftos a belseje, mint a gyorsan-fövő krumpliból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!