Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet pontosan ilyen...

Hogyan lehet pontosan ilyen krumplit csinálni?

Figyelt kérdés

[link]


bő olajba süssem? vagy hogyan?


2012. júl. 14. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A krumplit megpucolod, felszeleteled, papirtörlön leszárítod és bö olajban (egyszerre mindig csak keveset téve bele) megsütöd, papirtörlöre szeded és csak a tányéron sózod meg.
2012. júl. 14. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen bő olajba, csak keveset tegyél bele, hogy ne töredezzen!
2012. júl. 14. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem egy csomóba, hanem szétterítve teszem az olajba, hogy ne tapadjanak össze. Addig süsd, ahogy szereted: vagy pirosra, ropogósra, vagy puhábbra. Egy szűrőkanállal szedd ki, csepegtesd le az olajat, és papírtörlőn még felitathatod az olajat./kibélelsz egy tálat papírtörlővel/
2012. júl. 14. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Bő olajban szoktam ilyet, de csináltam már tepsiben is, akkor csak épphogy kiolajoztam a sütőpapírt, erre tettem a vékonyra szelt burgonyákat, amikor megsült az egyik fele egyenként megfordítottam és visszatettem a sütőbe.
2012. júl. 14. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Közönséges karikára szelt sültkrumpli.

Ez az u.n. lassabban fövő, keményebb tipusú krumpliból van, hamarabb pirul, és nem lesz olyan szaftos a belseje, mint a gyorsan-fövő krumpliból készült.

2012. júl. 14. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!